This topic is READ ONLY
import-bot (20211) [Avatar] Offline
#1
[Originally posted by consol]

I'm trying to run the examples from Chapter 2, page 28. I've installed
WebSite on my machine and am able to connect to psdemodb.db and webpb.db
through PowerBuilder 6.5. I've followed all the steps up to 2.5.2. I've also
hardcoded 10098/tcp into my script instead of the services file. When I try
to run any of the examples, I get a screen with the message Error: PBWEB Run
Request: Failed to connect. Any suggestions on where I should check to get
these examples working?

Thanks,

Steve
import-bot (20211) [Avatar] Offline
#2
Re: Error: PBWEB Run Request: Failed to connect
[Originally posted by rrego]

> I'm trying to run the examples from Chapter 2, page 28. I've installed
> WebSite on my machine and am able to connect to psdemodb.db and webpb.db
> through PowerBuilder 6.5. I've followed all the steps up to 2.5.2. I've also
> hardcoded 10098/tcp into my script instead of the services file. When I try
> to run any of the examples, I get a screen with the message Error: PBWEB Run
> Request: Failed to connect. Any suggestions on where I should check to get
> these examples working?
>
> Thanks,
>
> Steve

Steve,

Your application server has to be running before you can proceed.

Ron
import-bot (20211) [Avatar] Offline
#3
Re: Error: PBWEB Run Request: Failed to connect
[Originally posted by consol]

It would help if I had found Appendix C earlier. My problem was with the
services file. I had hardcoded the port number.

Thanks for your suggestions