The Author Online Book Forums are Moving

The Author Online Book Forums will soon redirect to Manning's liveBook and liveVideo. All book forum content will migrate to liveBook's discussion forum and all video forum content will migrate to liveVideo. Log in to liveBook or liveVideo with your Manning credentials to join the discussion!

Thank you for your engagement in the AoF over the years! We look forward to offering you a more enhanced forum experience.

arunthegr8 (2) [Avatar] Offline
#1
java.lang.NoClassDefFoundError: junit/framework/ComparisonFailure
at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.addFailure(RemoteTestRunner.java:533)
at junit.framework.TestResult.addFailure(TestResult.java:46)
at junit.framework.TestResult.runProtected(TestResult.java:127)
at junit.framework.TestResult.run(TestResult.java:109)
at junit.framework.TestCase.run(TestCase.java:131)
at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:173)
at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:16smilie
at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:173)
at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:16smilie
at junit.framework.TestSuite.runTest(TestSuite.java:173)
at junit.framework.TestSuite.run(TestSuite.java:16smilie
at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.runTests(RemoteTestRunner.java:410)
at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.run(RemoteTestRunner.java:294)
at org.eclipse.jdt.internal.junit.runner.RemoteTestRunner.main(RemoteTestRunner.java:182)

If I run the test suite with the text test runner (junit.textui.TestRunner) it runs fine and I am not able to resolve the issue.
vmassol (51) [Avatar] Offline
#2
Re: I get this exception while using eclipse M8
Do you run your test by using the "Run as... | JUnit test" in Eclipse or by running your app as an application?
arunthegr8 (2) [Avatar] Offline
#3
Re: I get this exception while using eclipse M8
I used Run As Junit in Eclipse. But I get the same error even when I use the swing ui in Junit while running it as an application.
vmassol (51) [Avatar] Offline
#4
Re: I get this exception while using eclipse M8
I'm also running Eclipse 3.0M8 and I have no problems executing tests. Is it working fine with 3.0 M7?

I have no clue what your problem is? Have you tried looking into your .log file in your workspace metadata directory to see if there's anything interesting in there?

If you still have a problem, I suggest you send an email to the Eclipse mailing lists (see http://www.eclipse.org/mail/index.html).

Thanks