johnm149 (2) [Avatar] Offline
#1
I am using your testpage.aspx and its not working - can you tell me whats wrong with it

<html>
Server Information
#A
------------------

Server Name = <%= Request.ServerVariables("SERVER_NAME") %>
#B
Server Protocol = <%= Request.ServerVariables("SERVER_PROTOCOL") %>

Server IP = <%= Request.ServerVariables("LOCAL_ADDR") %>

Server Port = <%= Request.ServerVariables("SERVER_PORT") %>

IIS Version = <%= Request.ServerVariables("SERVER_SOFTWARE") %>



Website Information

------------------

Application Physical Path = <%= <br /> Request.ServerVariables("APPL_PHYSICAL_PATH"smilie %>
#C
Application Path = <%= Request.ServerVariables("PATH_INFO") %>

Application Translated Path = <%= <br /> Request.ServerVariables("PATH_TRANSLATED"smilie %>



</html>
jason.helmick (63) [Avatar] Offline
#2
Re: testpage.aspx not working - Month of lunches IIS
Hey John!

Try adding the component Web-ASP...that should fix it.

Thanks for pointing this out...The new version of .net creates some issues that I'm trying to correct for in the script.........

Cheers!

Jason
johnm149 (2) [Avatar] Offline
#3
Re: testpage.aspx not working - Month of lunches IIS
Thanks, Jason - I got it to work
dsolodow (7) [Avatar] Offline
#4
Re: testpage.aspx not working - Month of lunches IIS
One thing I discovered on this if using Server 2012; the component to install is web-asp-net45.

Web-asp-net installs asp.net 3.5 which allows app-pools using .net framework 2.0, but on IIS8 the app pools default to .net 4.0 which needs web-asp-net45.
jason.helmick (63) [Avatar] Offline
#5
Re: testpage.aspx not working - Month of lunches IIS
Thank you!

Yes I have made the correction as I ran into this too....Again thank you for the help!